Update #4

Na een lange stilte zijn we er weer met een nieuwe update vanuit het dagelijks bestuur(DB) van de LustrumCie. Zoals vele van jullie al weten is op 9 oktober het DB bestuur ingestemd voor de LustrumCie. De huidige formatie van het bestuur is als volgt, Eveliene Ongenae (Voorzitter), Jamie Hoefakker (Vice-Voorzitter) en Geartsje Bakker (Penningmeester). En ik durf jullie te vertellen dat wij er ontzettend veel zin in hebben.

Vanaf moment 1 zijn we keihard aan de slag gegaan om er voor jullie allen een fantastisch lustrum van te maken en dat gaat al super goed! Op dit moment is de bootgroep als zo goed als klaar! Dit is de allereerste getekende offerte! Snel daarna volgde de dierproefcentrum groep met een officiële bevestiging van het dierproefcentrum in Utrecht. En 3 weken geleden is ook de offerte voor de locatie van de opening getekend. Verder zijn alle groepen hard aan het werk. De ledenbestand groep heeft de gehele drive doorgespit en nog 2(!!) grote bestanden gevonden om het ledenbestand mee aan te vullen, fantastisch toch? De alumni groep is hard bezig met het organiseren van een ontzettend leuke alumnidag op het Science Park! Naast al deze fantastische punten is de commissie met nog veel meer dingen bezig. Iedere groep is hard aan het werk aan z’n activiteit.

Als DB zijn wij ook ontzettend druk bezig. Om de gehele onderneming van een 100ste verjaardag in goede banen te leiden hebben we veel contact met elkaar en de leden van de LustrumCie. Zo vergaderen wij iedere week over de stand van zaken van de groepen, over benodigde bezigheden en andere punten waar onze aandacht voor gewenst is. Ook zijn we druk bezig met het ondersteunen van de verschillende groepen op welke manier dan ook mogelijk.

Wij hopen dat het lustrumjaar een knallend jaar gaat worden! De LustrumCie gaat nog even aan de slag en we hopen jullie allen te zien op 3 april 2019!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *