Lustrumgala – 18 januari 2020

Op zaterdag 18 januari 2020 zal het 100-jarige lustrumgala van Congo plaats vinden. Aangezien de vereniging maar één keer honderd jaar wordt is dit logischerwijs een zeer bijzonder moment. Vanwege dit heugelijke feit zal het gala deze keer dan ook net even wat anders zijn dan anders. Het zal gehouden worden op een prachtige locatie, waar u samen met andere leden/alumni kunt genieten van een borrel, diner en afsluitend feest tot in de late uurtjes. Na dit feest zijn er overnachting geregeld zodat iedereen de volgende dag weer veilig huiswaarts kan keren.

Dit evenement is gericht op zowel huidige leden als oud-leden. Daarnaast zijn geliefden/partners natuurlijk ook van harte welkom.

Een kaartje voor het gala bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Toegang tot het gala
  • Busreis (heen/terug)
  • Diner
  • Onbeperkte consumpties
  • Overnachting

Zaterdag 18 januari 2020

Ontvangst vanaf 17:00 in Kasteel De Berckt te Baarlo

Locatie                Kasteel De Berckt, De Berckt 1, 5991 PD Baarlo

Dresscode          White tie

Kaartverkoop    2 oktober 2019

Prijs                      €128,-

Vervoer               Prijs is inclusief busreis

Vragen?              lustrum@congo.eu

Betalen in termijnen.
Het is mogelijk om het kaartje voor het lustrumgala in termijnen te betalen. Er is de keuze uit 4, 3 & 2 termijnen waarbij de kosten per termijn €34, €45 & €66 respectievelijk zijn.  Het eerste termijn zal voldaan worden bij het kopen van het kaartje via lustrum.congo.eu/webshop. De overige termijnen zullen via automatische incasso worden afgeschreven op het rekeningnummer waarop het kaartje gekocht is.
Informatie over de data van de afschrijvingen kunt u vinden als u het kaartje voor het gala koopt.
Stuur bij vragen gerust een mailtje naar lustrum@congo.eu.