Alumnidag – 18 mei: leer de sprekers kennen!

De alumnidag op 18 mei van studievereniging Congo voor de studies Biologie, Biomedische wetenschappen en Psychobiologie op het Science Park (904, te Amsterdam) komt steeds dichterbij. Het programma bestaat uit sprekers uit verschillende jaarlagen, facultatieve rondleidingen en tussendoor veel gelegenheid om bij te praten. Naar aanloop van de reüniedag willen we graag de sprekers introduceren, startend met de meest recente alumni:

Met oud-Psychobiologen Hilde Taverne, voorzitter van het 94ste bestuur, en Thomas Dolman, penningmeester van het 94ste bestuur, wordt het zeker een praatje om te herinneren! Hilde is tegenwoordig werkzaam als Health care & data consultant bij Equalis, en heeft een drukke studentenloopbaan achter zich. Van een uitwisseling naar Cambridge, een bestuursjaar bij Congo tot Skøll, Hilde was een bezige bij. Thomas is tegenwoordig werkzaam als Junior Onderzoeker en Data Scientist bij Regioplan Beleidsonderzoek, en heeft naast een uitwisseling naar Berkeley en een bestuursjaar bij Congo ook bij de UvA een flink netwerk opgebouwd.

Dus kom 18 mei van 13.00 tot 21.00 naar de alumnidag op het Science Park 904 te Amsterdam en luister onder andere naar de ervaringen van niet een solo- maar een duo-spreker! Of zoals Hilde en Thomas zouden zeggen ”Is vet gezel!”.

Aanmelden kan via deze link http://lustrum.congo.eu/product/alumnidag/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *